Saturday, August 13, 2011

angry bird - burung marah ?

klik utk tumbesaran 

yeahh ~ korang mesti tw ape bende laa angry bird tuu kan ? dah famous sgt dah benda alah tuu . egtkan adek si aiman ni je yg minat sgt kt burung marah ni . rupenye adek-adek ain pun same je . nak sgt pegi kedai semata-mata nak cari barang angry bird tuu . almaklom , skrng kan dah byk jual yg ade bnde alah tuu , such as purse . naseb baek hari tuu nak install game angry bird ni tak boleh sbb intrnet lembab . kalau tak , confirm diaorng jela yg ngadap en. lappy ni .haa , skrng pun ramai yg minat domo n basikal fixie  . kebetulan minggu ni ain dpt tugas jaga tempat letak basikal . hee ~  rupenye ramai la jugak student DAS yg pakai basikal fixie ni
=.=
-------------------------------------------------------------------------------------------
syakila ismail ckp , semua tuu orang nak pun sbb harga mahal , cube kalau hello kitty , ade ke orang nak beli ? haha . 
-------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

NAkem said...

game tu best kowt !

nurul ain said...

eceh , budak neh pun maen jugak rupenye . haha .