Saturday, November 5, 2011

tag , tag dan tag :)

sekian lama tak online . bila online je belambak soalan tag . tgk ni :
v
v
v
v

THE RULES

* You must post this rules

*Each person must post 11 things about themselves in their journal.

* Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer.
* You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
* Go their page and tell them you have tagged him/her.
* No tag back.
No stuff in the tagging section about "You Are Tagged If You Are Reading This" you legitimately (a.k.a really, trust, with all honestly) have to tag 11 people.


11 THINGS ABOUT ME

 ♥ nurul ain 
 ♥ 27 mei 1995 
38 kg ( slim kan ? ) :D
SMK Dato' Ahmad Said , Ipoh
 ♥ hobi surfing internet , baca novel
err , niat besar nnti nak jadi lecturer :)
minat purple n pink colour :))
♥ susah nak gemok :D
tak minat subjek addmath , chemist ( haa , sapa la yg cipta sbjek tu ) t.t
SPM candidate 2012
tak terer kira-kira laaaaaa

soalan daripada popcorn :

1.Adik beradik berapa org dan anda ke berapa?
ada 3 orang , yg first .
2.Sebelum tidur buat ape?
baca doa . hee
3.Ade seluar jeans bpe helai? Bpe kali basuh dlm mase sbulan suar jeans 2?
ada berapa ntah . lps guna basuh laa . ayoo .
4.Sebutkan 3 perkataan yang buat anda bersemangat.
err , hmm , ntah ? ( cukup2 tiga ) ;p
5.Awak suka x blog POPKORN? Hehehe
suke suke :) makan POPCORN pun suka :p
6.Warne blog kesukaan anda.
pink :)
7.Awak rase awak cute x?
rasa cute tu cne ? pedas ? masam ? ke manis ? :p

8.Ape perasaan anda bila org kata awak cute?
secukup rasa :pp
9.Maksud kawan bg anda?
kawan orang yg kita rapat cuma tak serapat sahabat . err , paham ? =.=
10.Kawan dan Kekasih, mane lg anda sygkan?(pilih satu je)
kawan . muktamad .
11.Pelakon kegemaran? Selain Lisa Surihani sbb sy da pilih dia.. huhu
budak kecik miasara tuu :))

soalan daripada huril ain

 What is your favourite place untuk tenangkan  fikiran ?
ntah , suka tgk laut . sbb tenang je :))
2. Suka makan tak ?
suka suka :)
3. Do you crush on someone this year ?
erkk :/
4. Subject apa yang paling kamu tak suka ?
addmath !
5. What do you think about your blog ?
biasa , bosan t.t
6. Cantik, apa pendapat anda, PENTING or TAK PENTING ?
penting . semua orang sukakan something yg cantik . mana ada nak yg buruk-buruk kan ? =.=
7. Phone yang kamu pakai sekarang
blueberry
8. Benda yang kamu suka buat
baca novel 
9. Movie paling best yang pernah kamu tengok
gulliver's travel , sbb tgk dgn mmbe-mmbe lama .
10. Your superwoman's (mom) name is ?
asmah bt ahmad .
11. My blog, what do you think ?
comel , kemas :)

soalan daripada syakila
1.Pernah tak ada kawan yang lemah lembut, sopan dan berbudi bahasa?
takde pun -,-
2. Kalau anda-anda bosan, anda buat apa selain blogging, facebooking, youtubing, and termenung-ing? Hahaha
baca novel 
3. Kalau you ada duit banyak, you nak guna untuk apa?
nak simpan je , sayang nak guna =='
4. Ada buku 'I Didn't See It Coming'? Nak pinjam :( merujuk title blog 'Vacation To Sarawak'.
takde takde , beli sendiri :p
5. You suka tak kemas rumah? Kenapa?
depends pada mood laa sbb saya neh perempuan , so kena la rajin-rajin kan diri kemas rumah .
6. Macam mana nak jadi seorang yang rajin ye? I ni pemalas gila.
macam neh je la ;p
7. Hei, how are you? *joking
ouhh , just fine . hee
8. Prefer mana, blogging, youtubing, facebooking, myspacing, tiduring? KENAPA? :P
facebooking sbb ramai membe , ada lagi ke yg layan myspace lagi ? =='
9. Ehemmm, you, tinggi you berapa? Hahaha :P
148 cm kott ? ceh .
10. When you that someone hate you, what would you do?
lantak dia laa . hak dia -,-
11. How to find a really good friend when one of your good friend left you?
tak payah cari . nnti dtg sndri laa . 

soalan daripada aimi

Blog saya comel tak ?
comel comel :D
2 . Apa pendapat kamu tentang kawan makan kawan ?  
kalau dh kawan mkn kwn tuu , bkn namanye kawan lah kan ? :)
3. Kamu masih suka menonton cerita kartun ? 

err , suka la jugak .  pocoyo ♥
4. Lagu kegemaran ? 

secret - one republic
5. Bagaimana cara kamu melepaskan tekanan ? 

makan , makan dan makan :D
6 . Antara handphone Blackberry atau iPhone 4S , yang manakah pilihan kamu ?

iPhone 4S :)
7. Apa yang akan kamu lakukan pada masa lapang ?

surfing internet je .
8 . Kalau kamu suka tengok cerita Barbie bagi sebab kenapa kamu suka menontonnya ataupun sebaliknya .

barbie ? haha . tak layan okay . tak minat la tgk cerita cmtu .
9. Ciri-ciri lelaki idaman ?

erkk , dpt bimbing ke arah yg lebih baik , setia , caring  ♥
10. Pernah rasa putus cinta ? 

tak :p
11. Subject yang teringin sangat nak skor 

addmath t_t

okay , dah byk sgt dah soalan yg dijawab . skrng korang jwb pulak soalan drpd ain ye . 

1. sihat ? hee :D
2. haa , pernah nampak hantu tak ?
3. hantu wujud ke ? =='
4. ape komen tntng blog neh ?
5. sayang saya tak ? :p
6. pernah kena fitnah ? 
7. apa pendapat korang tntng kwn mkn kwn ?
8. tau tak siapa yg cipta addmath ? grr 
9. apa korang phm tntng 'biology' ?
10. apakah teori kedatangan Islam ke Asia Tenggara ? haha .
11. bosan tak jwb soalan cmni ? haha . kbai :p


TAG :

2 comments:

mR_popkoRn said...

thankz sudi answer...
btw,
popkorn is me...
popcorn is ???
=P

nurul ain said...

popcorn tu mknn . haha . most welcome :D