Thursday, January 12, 2012

subhanallah :')



mood rajin nak update blog dah dtg :) haa , td on fb tgk ada cerita pasal rumah wardina safiyyah kena rompak . kesiann --' sadis je baca . terharu laa part bila suami dia marah perompak tu tak bagi sentuh dia . lagipun time tu wardina tak pakai tudung . dlm keadaan mcm tu sekalipun , suami dia still nak pertahankan utk jaga kehormatan isteri dia . maknanya , suami dia taknak siapa pun tengok hak dia . fuhh , gentleman tuu . hmm , kesian anak-anak diaorang yg kecik-kecik tu . ehh , baca sendiri kat --> http://www.wardinasafiyyah.com/penulisan/isu-semasa/37-trauma . suami dia caring tuu . siapa taknak dpt suami mcm tu kann . erkk , ain pun nak t.t tak payah couple-couple . nak cari suami teros . cehhh .

Ya Allah , lindungi hambamu dari leka dgn cinta dan kasih kpd manusia . 
pelihara imanku , Ya Allah :')

2 comments:

نور فريحه نضرة said...

ain . ain . hehe . belog dah aktif balek . yahoo !!
xDD
err . yg kau ckp psal couple tu aku tau sape . ehee .aku pn nk tegur jugak sbnrnye . tp .. :(
hmm . . ehh , meh la jenguk blog aku . hehe . ade cbox baru .. shhoutmix x boleh pakai . tengok kau punye tu . dia dah sruh bayar . so aku tukar lah . hehehe . xDD
jom lah . xDD

nurul ain said...

haha , bagos2 , erkk , phm pun . takot dy trase kalo tego . haish . haa , mmg nak jenguk pun . nak amik cursor ;) haha . dah mls dah nak edit2 blog . shoutmix ngade nak kne byr pulak . nnti kmo buatkan laa :P