Saturday, November 9, 2013

rindu rinduuuu sangat

en. blogggg , rindu awak sgt . rindu nak menulis , byk nak dikongsi , byk nak membebel , dah lama sangat tak jenguk awak en.blog oii :3 busy nyee sejak masuk matrik , lepas spm hari tu kerja , dh kerja ke matrik pulak . kejap nyee masa berlalu , skrng batch 1996 pun dh amik spm . alahaiii ..
actually , org tgh tunggu result final exam nii . hopefully dpt result baik-baik . baru smlm mimpi dpt result cun habis hahaha . takkan dlm mimpi je kot nak merasa happy ? t.t harap dpt sambung sem 2 kat Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan tuuu dgn program setahun jugak . takmo lahh ke program dua thn . tolonglahh Ya Allah , semoga dipermudahkan .. tak sabar nak habis matrik niiii . stress belajar laju-laju kat sane , jerawat pun suke hinggap org stress . haha bak kate roomate , kalau dok matrik takde jerawat , tak stress tu manusia tak normal k . tp kita kena kuatkan semangat , cuba sehabis baik yee Nurul Ain :')

No comments: