Sunday, June 8, 2014

birthday girls :)


dah mcm berhabuk sgt je blog ni kannn. mmg dh lama tak update. daripada masuk matrik haritu kate nak update tp smpai dh habis baru update haaaa. busy bebenorrr laa. skrng dah masuk batch baru dh punn. alhamdulillah result pun dh keluar, hati baru nak tenang, bila fikir UPU mula la rasa gelabah balik. takut laaa ke mane ntah hala tuju lps nii. ouhhh, actually life is getting serious now. aku dh dapat rasa makin byk mende aku kena fikir. baru baru ni lg serabut dgn hmmmmm hablum minnal nas. haha sabar k ain. btw, 27 haribulan harituuu, my birthday kan kann. ada la jgk sambut birthday sekali dgn adik. tp sambut guna tarikh birthday dia, nampak tak acik kan? beza dua hari je punn birthday kteorng sbb birthday yana ni 25 mei.


yana, ain, acu


okeyyy, dah dah. cukup utk tu.

28 hb pulak keluar dgn membe membe sekolah rendah dkt AEON Ipoh. tp ada jgk laaaa membe dua org tuuu. takde la sama sekolah pun. haha. spent time together dgn main boling, tgk wayang, makan makan, lepas tuuu? balik k balik. tu jee. dh taknak cite pape, gmbr pun takde. sadis kannn. yg ada cumaa..


ni pun snap lepas balik. hahah. kenangan jugak nii. btw, plg best time main boling tak sangka sangka dpt highest mark. aku tak terrer pun. main baling je tuu. maybe sbb aku nk lepaskan geram kat org tuu. yg buat aku nangis tgh malam wish happy birthday tepat pukul 12 tuu. tu yg boleh menang tu kot? ehh? --'
ni ada pesanan ni kat org tuuu, haaa org tu lahhh. 


it is because i don't believe in second chances. okbaiiiii..

No comments: