Tuesday, September 16, 2014

UUM life

Alhamdulillah, dh masuk hari ke-16 aku di UUM ni. Minggu pertama program orientasi. Minggu kedua dah start kelas, dan sekarang dh masuk minggu ketiga rupanyaaaaaa. Woaaaa, time flies sooooooooo fast aaa.. Minggu pertama kelas dh dapat assignment. Perghhh mmg tak kasi chance langsung laaa nak bersuka ria dulu. Tapi seronok duduk sini sbb dapat membe yang sekepala. Roomate okey, budak bilik depan pun gilaaa-gilaaa hahaha. Lagi sorang budak aras bawah. 6 orang daripada 3 bilik lepak dalam 1 bilik, gelak sakan gelak melampau bila berkumpul hahah. Seronok dapat kenal korangggg, seriously..

Jadual kuliah kalau ikutkan mmg jauh beza dgn matrik dulu. Matrik kelas dr pukul 8 pg smpai 5 ptg penuhhh. Tapi ni kelas pun start pukul 10 or 11 pg, dlm pukul 2 or 4 habislahh kelas. Masalahnyaa jauh. Dari satu tmpt ke tmpt yg lain. Tu laa bezanya zaman matrik dgn universiti. Ada orang kata life dkt universiti lg senang dari sekolah. Dan aku harap diaorng tak tipu. Ok taknak taip panjng-pnjang, biar gambar berbicara..

First, perbezaan bilik di masa belajr kat KMNS dgn UUM :)

Katil yg drindui, KMNS..

UUM
 This is UUM... Cewahhh hahaha

Kurang 4 thn dr sekarang inshaa Allah dewan ni jugak yg jadi
saksi kami konvokesyen..

school of government

uuuu membe Kedah, budak bilik dpn ;)


heeee

Ohhh nak cerita jugak, ni laa haiwan peliharaan blok H. Naik je tangga nak masuk blok td tgk ada binatang ni jd penyambut tetamu gamaknyaaa. Ketaq lutut bak hangg. Rasa nak nangis je kat situ. Fobia aku dgn monyet monyet nii. Haihhhhh.. Smlm kena kejar dgn sekor monyet niii. Geram rasaaaaaaaaaaaaaaaa, monyet tu suka pandang tak puas hati dgn aku, dengki apaaa pun taktau aihh >.<



Alamakkk dh lapar. K baiiii :o

********************************************************

thank you Allah for everythingggggggggggg :)
alhamdulillah..

4 comments:

Alynn Azman said...

Assalammualaikum ..hye..bls kunjungan ..wah ...lame da ea berbloging ea dik ..anyway thanx visit my blog :) . salam ukhwah.

futhur study lg ea.. amek kos ape di UUM sane? Wish u gud luck ..

happy study ^_^

nurul ain said...

waalaikummusalammm.. hye hyeee, terima kasih sudi dtg hahah. dh lama tp aktif nye jarang. terima kasih jugak yeee :)

iyupp, kos public management. thankyouuu kak ^_^

noorhaidaz eyda said...

sompuit la den naik tanggo ni ha...

noorhaidaz eyda said...

penat tau naik tangga tu...