Sunday, July 31, 2011

selamat berpuase :)

assalammualaikumm , hyep , ramai blogger yg wt entry psl puasa esok . ain pun nak buat jugak lahh :p moga-moga ramadhan tahun ni lebih baik dr tahun-tahun sebelum ni untuk kita oke .. jadikan ramadan kali ni ramadan yg terbaik seolah-olah ni ramadan terakhir utk kita . puasa penuh tw ! berdosa tak puasa . haha . mcm ckp ngn budak kecik pulak -.- oke la , adiossss !

paham tak ?

masalah 

sume orang ade masalah masing-masing kan ?
so , 
just face it properly :')



sabar tu indah kan  ? :')
- di sebalik  kesedihan , ade juge kebahagiaan -

Saturday, July 30, 2011

lelaki vs perempuan :: ego siapa lagi tinggi ?

assalammualaikumm , hyep , hmm , oke , ape pendapat korang psl tittle tuu ?
hee ~ ain nak bagitau pendapat ni . lelaki lagi ego kan ? :P
act , soalan ni dah didebatkan kt sekolah smlm . tp , mcm biase la , lelaki akn berpihak kt kaum lelaki and mcm tuu jugak dgn perempuan . masing-masing nak menang . jom try senaraikan ape benda yg selalu buat kite nak pertahankan ego masing-masing ~

:: mintak maaf 


biasanya , lelaki ade ke nak mintak maaf kalau buat salah ? ain rase perempuan je yg selalu mengalah bab ni . susah sgt nak dengar laki mintak maaf tanpa dipaksa . haha . mesti korang nak pertahankan yg korang mmg tak salah kan kan ? tak nak ngaku ? haa , ego lahh tuu :P


:: bergaduh


ade orang ckp , tak gentle la laki kalau tak pernah bertumbuk ? ceh , yeke ? perlu ke bertumbuk semata-mata taknak orang lain nampak dia tuu mcm seorang yg pengecut . ehh , ain bkn main ckp je tw . dah pernah wt interview ngn dyowng lagi tw . haha . ape laaa , sanggup lebam sane sini sbb tak nak dipanggil pengecut . ego la tuu kan ? hm , ade ke perempuan main tumbuk-tumbuk orang ni ? setakat tarik-tarik rambut ade la kot . haha . drama je tuu . tp laki mmg tak boleh jd pengecut , sbb kaum lelaki la yg kena protect kaum perempuan yg lemah lagi sopan-santun mcm kiteowng ni . haha .

:: mengalah


kalau bab yg ni , lelaki la kena mengalah dgn perempuan kan ? haha . susah lahh nak mengalah dgn kaum lelaki ni . faktor ego la kot . erkk , tp ayt ni mcm dikire mengalah la jugak . so , perempuan lagi rendah la ego nye dr kaum lelaki kan ? ha , kaum lelaki sila mengalah ye ~ haha .

as the conclusion , err , ayt mcm nak buat karangan bahasa inggeris kan ? ahh , abaikan , pape pun , rasenye lelaki ttp kata yg perempuan lagi ego dan sebaliknye bg kaum perempuan . mesti masing-masing nak menang kan ? haih , terpulang la kt korangg nak decide persoalan 'ego siapa lagi tinggi' tuu , oke ?   ^______^

Thursday, July 28, 2011

Tuesday, July 26, 2011

ehh ?

cop3 , sape yg update entry 24 Julai lps ? -_______________-
mesti minah ni yg memadai . ceh !

Sunday, July 24, 2011

hello

ain tak tahu kenapa syakila baik sangat HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA

hee ~ penyakit M dah dtg ! :(

assalammualaikum , hey hey . lame tak update blog . hee ~ rajen pulak ain nak tukar header ats tuu . fuhh , punyela lame tak maen edit2 blog neh . ni sume dsebabkan oleh penyakit M . huh , jgn tanye ape bnde tuu . macam la tatw kan ? :P ehh , tapi header ats tuu besar gedabak ! malas nak betol2 kan skrng . dah pagi , membazir waktu je . haha . kononnye . act , MALAS lah . nnti2 la edit saiz dy tuu . oke , byebye :p

Saturday, July 9, 2011

perhatiannnnnnnnnnnnnn -.-

hey hey ! attention please :P
just nak bagitau yg account facebook ain dah deactive ye ,
so , kpd membe2 fb tersayang , jgn pulak egt yg ain dah block korang ,
tgk facebook badge kt sebelah tuu , da tade pic ain kan ?
hee ~ thnx sesangat sbb rupenye ade yg rajen nak mencari fb ain tuu , tanye macam2 ,
risau kne block la tuu . haha .
 bukannye deactive teros pun . sebulan je :) ats alasan saje2 , suke hati la kan ? :P

-.-

Sunday, July 3, 2011

:)

assalammualaikumm .. hyep , tgk tittle ? ape mnde laa . B O S A N ! :|
lame tak update blog . sian blog neh mcm terbengkalai . hee ~ nak tulis ape neh ? =='
err , hmm , smlm dpt merase naek ambulans :) hee ~ teruje ! first time tuu . 
teman tok dr IJN ke hospital permaisuri bainun .
neno neno neno :P

teringin nak naek kapal selam pulak :P