Saturday, January 14, 2012

entry credit to : farehah nadhirah :D

far , far , far away , big thanks utk cursor yg ada nama NURUL AIN neh :D
rajin betol nak buat mnde alah neh kannn ,
wehh , jenguk blog far dkt --> http://greenyfarehah.blogspot.com/
dia neh rajin edit-edit blog . tak mcm saya :(
hee , terima kasih ^_^

Thursday, January 12, 2012

subhanallah :')



mood rajin nak update blog dah dtg :) haa , td on fb tgk ada cerita pasal rumah wardina safiyyah kena rompak . kesiann --' sadis je baca . terharu laa part bila suami dia marah perompak tu tak bagi sentuh dia . lagipun time tu wardina tak pakai tudung . dlm keadaan mcm tu sekalipun , suami dia still nak pertahankan utk jaga kehormatan isteri dia . maknanya , suami dia taknak siapa pun tengok hak dia . fuhh , gentleman tuu . hmm , kesian anak-anak diaorang yg kecik-kecik tu . ehh , baca sendiri kat --> http://www.wardinasafiyyah.com/penulisan/isu-semasa/37-trauma . suami dia caring tuu . siapa taknak dpt suami mcm tu kann . erkk , ain pun nak t.t tak payah couple-couple . nak cari suami teros . cehhh .

Ya Allah , lindungi hambamu dari leka dgn cinta dan kasih kpd manusia . 
pelihara imanku , Ya Allah :')

Thursday, January 5, 2012

wehh ~,~



wohoo , selamat tahun baru . cehh , baru nak wish . dah lmbat kott . sekolah pun dah mula dah . ayoo , kesian en.blog ni dah diabaikan . jarang sgt nak update nye . wehh , ain dh jd student form 5 ni  ^__^ erkk , susah woo jd senior ni -.- haa , nak spm ni . doakan ye , harap-harap dapat la skor result cun-cun utk spm . 10 A+ pun jadilah :D alahaii , takde tajuk khas pulak hari ni . mls nye nak memikir tajuk apa nak tulis . nnti lahh , kalau rajin nak buat entry yg bermanfaat sikit . ceyy , dah-dah , enough ain =.= bai :)