Sunday, August 28, 2011

i'm happy enough

alhamdulillah , ttbe rase happy . sgt-sgt happy . hm , taknak buat entry panjang-panjang . cukuplah panjang ni :P btw , esok balik kampung kat johor . huhh , terase kejap sgt abes bulan ramadan ni . lagi berapa hari je nak raya , so to all members , selamat menyambut hari lebaran . mintak maaf kalau ade salah silap , ade terase hati or salah ape-ape . 

Thursday, August 25, 2011

harapan ramadan

tukar mood . chill ain :') haa , dah tukar lagu kt blog ni . mood nak beraye ni . sedih la pulak bln ramadan ni dah nak abes daa . haihh , sebak la pulak ade lagu raya . ntah kenape . mood tak menentu betol laa -.-'

lama dah tak hantar-hantar kad raya kt orang =.=



T____T

hee ~ assalammualaikummm , lame rasenye tak update blog . sikit sgt entry dlm bln puasa ni . nak cerita something , hmmmm , oke . smlm dpt tau sorang cikgu sekolah ain meninggal . sedih T__T dah la dia pernah ajar masa form 3 . seriously , susah nak percaye mulenye . tp lps dgn announcement dkt perhimpunan td , baru boleh percaye yg cerita tu betol . bukan ape , pagi smlm nampak elok je dtg sekolah . tup tup , petang tu dia meninggal . semoga arwah ditempatkan dlm kalangan orang yg beriman , aminn ..


____________________________________________

terima kasih cikgu T__T
al- fatihah ..

_____________________________________________

Saturday, August 20, 2011

mate saya sakit o.O

woaa , ngadu ! haha . okeoke , nak bgtw neh , mate rase pedih lps gosok dgn sepenuh jiwa raga smlm . haha . dah laa pedih dtg sekolah pagi tuu . lps tuu , time buat experiment chemist pulak mate termasok magnesium carbonate . waaaaaaaaaa :( sedih betol . sian mate saye o.O


Monday, August 15, 2011

hebatnya lelaki !

wahhh ~ entry menyebelahkan kaum lelaki . haha . bukan ape , td terjumpa fakta yg kebanyakan bidang yg perempuan dominasi , yg top nye seorang lelaki . tak percaye ? tgk senarai ni :

World Top Best Chef - Ferran Andria


World Best Dancer - Micheal Jackson

World Best Fashion Designer - Valentino Garavani


World Best Tailor -Gieves & Hawkes



haa , dah ade bukti . kan betol lelaki tu hebat . tapi sbb kan lelaki rase diri dia hebat la yg menyebabkan ego lelaki ni makin tinggi . wahai lelaki , sedarlahh :

1. yg mengandungkan korang seorang perempuan ! yg thn sakit , kaki bengkak , tapi still lagi mampu masak utk husband dgn anak-anak . 

2. yang susah payah melayan ego lelaki yg tak nak mengalah , korang je nak betul . haih !

3. yg byk tanggung dosa sbb kegagalan suami dlm mndidik keluarga . 

4. yg selalu kena tempias marah tak tentu psl bila korang tension or penat .

okee , terbukti la pulak yg
  disebalik kejayaan seorang lelaki , berdiri seorang wanita yg hebat ! 

jangan tipu laa kalau korang kate takde perempuan pun aku boleh berjaya sbb dkt sisi korang skrng ade jugak insan yg namanye perempuan . 

so ,

bersyukur laa ALLAH jadikan perempuan sbgai pelengkap hidup seorang lelaki .



-----------------------------------------------------------------
segala fakta yg ain dpt ni di 'kredit' kan ke :
terima kasih ^_^
-----------------------------------------------------------------

Saturday, August 13, 2011

angry bird - burung marah ?

klik utk tumbesaran 

yeahh ~ korang mesti tw ape bende laa angry bird tuu kan ? dah famous sgt dah benda alah tuu . egtkan adek si aiman ni je yg minat sgt kt burung marah ni . rupenye adek-adek ain pun same je . nak sgt pegi kedai semata-mata nak cari barang angry bird tuu . almaklom , skrng kan dah byk jual yg ade bnde alah tuu , such as purse . naseb baek hari tuu nak install game angry bird ni tak boleh sbb intrnet lembab . kalau tak , confirm diaorng jela yg ngadap en. lappy ni .haa , skrng pun ramai yg minat domo n basikal fixie  . kebetulan minggu ni ain dpt tugas jaga tempat letak basikal . hee ~  rupenye ramai la jugak student DAS yg pakai basikal fixie ni
=.=
-------------------------------------------------------------------------------------------
syakila ismail ckp , semua tuu orang nak pun sbb harga mahal , cube kalau hello kitty , ade ke orang nak beli ? haha . 
-------------------------------------------------------------------------------------------

Friday, August 12, 2011

updated !

hee ~ lame tak update blog . dah 2 minggu since nak start puasa hari tuu . minggu first puasa dah exam , skrng result pun dah tau . ehh , fizik je belum lagi . alhamdulillah , setakat ni result mmg byk yg naik drpd result yg lepas-lepas . kalau result tak gempak pun , kena salahkn diri sendiri jugak . dah usaha takat tuu je kan ? so , study biar lepak , result biar gempak :D