Thursday, December 22, 2011

hantu hantu hantu =='


Okey , dah lama gilaaaaaaaaaaa tak update . err , yg ttbe update ni nape ? hee , membe yg suruh ek . cehh , terharu la ada yg nak baca :P *poyo . haha . ada bukti . haa , nnti la ain tunjuk . dia suruh update psl cerita hantu . tapi , ain mana ada pengalaman psl hantu-hantu ni . ayoo , last-last search kat en.google . ehh , seriously seram . ain dpt cerita ni dpt blog . tak tau la korang pernah baca ke tak . ce baca , ce baca :3 
ehh , ce pegi jenguk blog budak neh --> budak kecik :P


Pada hari tersebut (hari Khamis malam Jum’at) beliau ada membuat OT dan terpaksa pulang agak lewat kira-kira jam 11 malam sendirian. Sampai di depan lif, dia pun tekan tombol untuk turun. Kemudian,pintu lift terbuka tanpa ada siapa2 didalamnya. Dia masuk dan tekan tombol “G” untuk ke Ground floor.
Tetapi entah mengapa, lift yang dia naiki itu terus naik ke atas, tidak turun ke bawah. Ketika sampai di tingkat 59, lift tersebut berhenti. Dan pintu lif terbuka… kemudian masuklah seorang perempuan yang cantik dan menawan sekali sambil tersenyum manis. Dia tak pernah melihat perempuan itu sepanjang bertugas di KLCC. Perempuan tadi pun masuk dan berdiri di belakangnya.
Dia tertanya-tanya di dalam hatinya… “Siapa perempuan itu, dan kenapa sudah lewat malam belum pulang ke rumah?” Mau disapa terasa malu pula, jadi masing-masing saling diamlah. Dalam suasana hening sepi itu, lift tersebut terus meluncur turun dari satu tingkat ke satu tingkat.
Tiba di tingkat 13, lampu lift terpadam dan lift terhenti. Dia mencium bau yang teramat busuk, yang mengganggu rongga hidungnya. Bulu romanya tiba-tiba berdiri. Dalam keadaan yang begitu cemas dan seram, dia cuba menenangkan perasaannya dengan membaca apa sahaja ayat-ayat suci yang terlintas diingatannya sambil memberanikan diri untuk menoleh ke belakang setelah lampu lift menyala………
Kelihatan wajah perempuan itu telah berubah menjadi pucat dan riak mukanya juga kelihatan amat mencurigakan ….

Dia cuba menjerit untuk meminta pertolongan, tetapi lidahnya terasa kelu dan kakinya juga menjadi kaku untuk membuka langkah.
Tiba-tiba, perempuan misteri itu mula membuka mulut dan berkata ……..
“Maaf ya… saya terkentut tadi… abang jangan marah ya ?”

----------------------------------------------------------------------------------------------------
err , apakah ? haha . kbai :P

Friday, December 2, 2011

rindu en. blog ♥

lame tak update . heee , hari tu blog ni kena hacked . fuhh , tu pun dapat tau lps ade cousin mesej . 'ehh ain , blog kamu kena hacked ye? td orang bukak keluar gambar joker' . pfttttttttttttt . sakit hati dpt tau . bila try bukak tgk betol . cehh . dengki sungguh . siap tulis lagi 'WHY SO SERIOUS ? DON'T HATE US . WE HACKED JUST FOR FUN . WE ARE DUAL ATTACKER '. huhhh ! ngekngokk . PENJEJAK BADAI and PUJANGGA KESEPIAN . tak blahh punye nama :p

nasib baik laa ada 'pakar' yg tau nak dapatkan balik blog ni . hee , geram geram . sbb hari tu sekali password dia tukar . hampeh . ehh , tp kan bersyukur laa jugak dpt balik blog hudusss ni . haa , hati-hati laa ye member blogger lain :>