Monday, June 9, 2014

♥ Selamat Pengantin Baru ♥



Selamat Pengantin Baru Pak Tih :)
Hensem pak tih pakai baju pengantin. tp sibuk je guna warna purple, warna favourite Ain tuuuu. nanti kalau Ain kahwin takkan nak pakai bj sama colour dgn pak tih? hahah. teringat masa salam dgn pak tih hari tuu, pak tih tanya "Ain bila nak kahwin?" Ok, tergamam sat. Dia sambung lg "cepat la kahwin". Amboiiii, Ain muda lagi lahhhh. baru 19 dh suruh kahwin, sabar lahhhh. haha target umur 24 tauu. tp takde calon lg, pak tih recommend pengapit dia dr Matrik Penang tuuuuuuuuuuuuu hahahaha apa ingat aku nak bercinta lg keee? puihh takmo. tunggu kahwin nanti. Btw, Ain doakan Pak tih sentiasa bahagia, cepat cepat laaa dpt anak ehhh. Hahahaha


My dear future husband, I will cook, I will clean,

I will be the best housewife ever .. 

Inshaa Allah ..

I will dress up for u,

I will maintain my appearance for u,

I will make sure everything is okay for u,

As long as u promise me one thing,

HELP ME GET TO JANNAH ..

sincerely,       

  Ain ;) 

Sunday, June 8, 2014

birthday girls :)


dah mcm berhabuk sgt je blog ni kannn. mmg dh lama tak update. daripada masuk matrik haritu kate nak update tp smpai dh habis baru update haaaa. busy bebenorrr laa. skrng dah masuk batch baru dh punn. alhamdulillah result pun dh keluar, hati baru nak tenang, bila fikir UPU mula la rasa gelabah balik. takut laaa ke mane ntah hala tuju lps nii. ouhhh, actually life is getting serious now. aku dh dapat rasa makin byk mende aku kena fikir. baru baru ni lg serabut dgn hmmmmm hablum minnal nas. haha sabar k ain. btw, 27 haribulan harituuu, my birthday kan kann. ada la jgk sambut birthday sekali dgn adik. tp sambut guna tarikh birthday dia, nampak tak acik kan? beza dua hari je punn birthday kteorng sbb birthday yana ni 25 mei.


yana, ain, acu


okeyyy, dah dah. cukup utk tu.

28 hb pulak keluar dgn membe membe sekolah rendah dkt AEON Ipoh. tp ada jgk laaaa membe dua org tuuu. takde la sama sekolah pun. haha. spent time together dgn main boling, tgk wayang, makan makan, lepas tuuu? balik k balik. tu jee. dh taknak cite pape, gmbr pun takde. sadis kannn. yg ada cumaa..


ni pun snap lepas balik. hahah. kenangan jugak nii. btw, plg best time main boling tak sangka sangka dpt highest mark. aku tak terrer pun. main baling je tuu. maybe sbb aku nk lepaskan geram kat org tuu. yg buat aku nangis tgh malam wish happy birthday tepat pukul 12 tuu. tu yg boleh menang tu kot? ehh? --'
ni ada pesanan ni kat org tuuu, haaa org tu lahhh. 


it is because i don't believe in second chances. okbaiiiii..